2411811427 Κοραή 19, Λάρισα jonhgouliaras@gmail.com

Virtuoz Καλλιτεχνικό Οργανοποιείο
 Γιάννης Γκουλιάρας - Χειροποίητα Μουσικά Όργανα - Μπουζούκι - Μπαγλαμάς - Τζουράς - Λαούτα - Κλασικές Κιθάρες - Λάρισα


Στην καρδιά της Λάρισας, ο Γιάννης Γκουλιάρας ίδρυσε το Καλλιτεχνικό Οργανοποιείο “Virtuoz”, έναν χώρο αφιερωμένο στην τέχνη της κατασκευής μουσικών οργάνων. Με μια πλούσια γκάμα από χειροποίητα όργανα, το Virtuoz αναδεικνύει την αισθητική και την ποιότητα σε κάθε νότα. Κάθε ένα από τα μοναδικά έργα του “Virtuoz” αποτελείται από προσεκτική χειροποίηση και αγάπη για τη λεπτομέρεια. Με μια παράδοση που αντλεί έμπνευση από τους αρχαίους πελάσγους, ο Γιάννης Γκουλιάρας ενσωματώνει τη μυθική κληρονομιά της περιοχής στα κάθετα του έργα.

Το Καλλιτεχνικό Οργανοποιείο “Virtuoz” κατασκευάζει με πάθος και δεξιοτεχνία μια ποικιλία από μουσικά όργανα, συμπεριλαμβανομένων των τετράχορδων και τρίχορδων μπουζουκιών, μπαγλαμά, τζουρά, καθώς και κρητικών και στεριανών λαούτων και κλασικών κιθάρων. Κάθε ένα από αυτά τα όργανα είναι μοναδικό, φέρνοντας τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ ομορφιάς και ήχου.

 

Μπουζούκι Οχτάχορδο

Μπουζούκι Οχτάχορδο

Με μεράκι και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την κατασκευή χειροποίητου μπουζουκιού οχτάχορδου, ένα όργανο που συνδυάζει την υψηλή τεχνοτροπία με την αισθητική της τέχνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπουζούκι Εξάχορδο

Μπουζούκι Εξάχορδο

Το μπουζούκι εξάχορδο του Καλλιτεχνικού Οργανοποιείου “Virtuoz” είναι ένα αντίγραφο του θρυλικού Βασίλη Τσιτσάνη, ένα όργανο που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη επιδεξιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χειροποίητα Μουσικά Όργανα

Χειροποίητα Μουσικά Όργανα

Με αφοσίωση στην τέλεια εκτέλεση και την απόλυτη ποιότητα, το Καλλιτεχνικό Οργανοποιείο “Virtuoz” συνεχίζει να διαμορφώνει τον ήχο της μουσικής με κάθε νέα δημιουργία, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη της οργανοποιίας είναι μια αιώνια πηγή έμπνευσης

Μπαγλαμάς

Μπαγλαμάς

Ο μπαγλαμάς που δημιουργούμε είναι ένα ακόμα παράδειγμα της υψηλής ποιότητας και του μοναδικού στυλ που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τζουράς

Τζουράς

Ο τζουράς μας έχει σκάφος από εξαιρετικής ποιότητας μαύρη καρυδιά, βαμμένο με ανάμεικτες ντούγιες μουριάς, προσφέροντας έναν ζεστό και πλούσιο ήχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τζουράς

Τζουράς

Ο τζουράς που δημιουργούμε είναι ένα παράδειγμα αυτής της αφοσίωσης και της τέχνης που αντιπροσωπεύουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τζουράς

Τζουράς

Το καπάκι του οργάνου κατασκευάζεται από εκλεπτυσμένο έλατο Άλπεων ΑΑΑ, εξασφαλίζοντας την υψηλή ακρίβεια και απόδοση του ήχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλασικές Κιθάρες

Κλασικές Κιθάρες

Η κλασική κιθάρα που δημιουργούμε είναι ένα απόλυτο αριστούργημα, κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ξύλα και με αγάπη για τη μουσική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαούτα Κρητικά & Στεριανά

Λαούτα Κρητικά & Στεριανά

Τα λαούτα που κατασκευάζουμε αντιπροσωπεύουν την αγάπη μας για τη μουσική και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαούτα Κρητικά & Στεριανά
Λαούτα Κρητικά & Στεριανά